[Skip to Content]

IBA Montage

Vi önskar bjuda in din organisation att lämna in nomineringar till 2024 års (nionde upplagan) Stevie®-utmärkelser för bästa arbetsgivare (Stevie® Awards for Great Employers), världens främsta utmärkelseprogram för HR-insatser, -team och -medarbetare, och de nya produkter och tjänster samt leverantörer som hjälper till att skapa och bibehålla fantastiska arbetsplatser.

Om du vill beställa anmälningsunderlag, med fullständiga anvisningar om hur du förbereder och skickar in dina nomineringar, ber vi dig skicka oss din e-postadress, så erhåller du materialet via e-post. Vi har en mycket strikt sekretesspolicy, och vi delar inte din e-postadress med någon annan, oavsett skäl.

Detta är den enda sidan på denna webbplats som du hittar på detta språk. Alla övriga sidor är på engelska, precis som anmälningsunderaget. Skälet är att vi kräver att nomineringarna skickas in på engelska, så att berörda aktörer globalt kan deltaga i bedömningsprocessen. Nedan hittar du en kort beskrivning av utmärkelserna, ansökningskrav samt fördelarna med att deltaga. Om du beslutar att din organisation skall skicka in nomineringar till utmärkelserna, ber vi dig tänka på att språket måste vara engelska.

Om Stevie Awards for Great Employers

Stevie Awards for Great Employers är det enda globala utmärkelseprogrammet som erkänner HR-medarbetare och världens bästa arbetsgivare. Stevie Awards-organisationen, som överlämnar utmärkelserna, har sitt säte i USA. Man organiserar åtta olika Stevie Awards-tävlingar, och mer information om dessa återfinns på www.StevieAwards.com.  Stevie Award-trofén har nu blivit en av världens mest eftertraktade priser.

Under 2023 utdelades Stevie-utmärkelser för bästa arbetsgivare (Stevie Awards for Great Employers) till organisationer och enskilda personer från mer än 28 länder. Klicka här för att se en lista med vinnarna i 2023 års upplaga.

Kategorier

Det finns sex typer av priskategorier att välja bland i Stevie Awards for Great Employers. Om du väljer att deltaga, måste du välja de kategorier som passar in på de insatser som din organisation önskar få erkännande för, samt förbereda nomineringarna enligt anvisningarna för kategorierna ifråga. Bland kategorityperna hittar vi följande:

En lista samt en beskrivning av kategorierna återfinns i anmälningsmaterialet. 

I alla kategorier kan man välja att ge skriftliga svar på frågorna, eller skicka in en video på upp till fem (5) minuters längd som besvarar frågorna.

Skäl till att din organisation bör lämna in nomineringar

Vi har sammanställt en lista med 10 skäl till varför din organisation skall skicka in nomineringar till utmärkelserna. Se listan här.

Rätt att deltaga

Alla organisationer i världen får deltaga. 2024 års Stevie-utmärkelser för bästa arbetsgivare (Stevie Awards for Great Employers) erkänner prestationer från organisationer och enskilda fr.o.m. 1 januari 2022.

Anmälningsdatum

Det finns tre registreringsdeadlines. Den tidiga deadlinen är 24 april, med rabatterade anmälningsavgifter. Slutdatum är 22 maj. Senkomna anmälningar accepteras fram till 26 juni, då mot erläggande av en förseningsavgift.

Anmälningsavgifter

Nomineringen till de flesta kategorier förutsätter inbetalning av en anmälningsavgift, men det finns även kategorier dit man kan anmäla sig kostnadsfritt. Eventuella anmälningsavgifter återfinns i anmälningsunderlagen. Betalning skall ske i US dollar, antingen via kreditkort, check utställd på en bank i USA, eller banköverföring.

Kontakter

Stevie Awards har representanter i många länder. Dessa skickar ut information och hjälper organisationerna i landet att deltaga i tävlingarna. För att se om ditt land har en representant, klicka här.

Kontakta gärna arrangörerna på följande adress:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Tel.: +1 703-547-8389
Fax: +1 703-991-2397
E-post: help@stevieawards.com

Share