[Skip to Content]

IBA Montage

Vašo organizacijo vabimo k predložitvi nominacij za (deveto) nagrade Stevie® za odlične delodajalce (Stevie® Awards for Great Employers) 2024, najvišje svetovno priznanje za dosežke, ekipe in strokovnjake na področju človeških virov, in za nove izdelke in storitve ter ponudnike, ki pomagajo ustvarjati in spodbujati odlična delovna mesta.

Če bi želeli prejeti prijavni komplet, ki vsebuje celotna navodila za pripravo in predložitev vaših nominacij, nam posredujte svoj e-poštni naslov in vam ga bomo poslali po e-pošti.  Imamo zelo strogo politiko zasebnosti in vašega e-poštnega naslova ne bomo iz nobenega razloga delili z nikomer drugim.

To je edina stran na tem spletnem mestu, ki je prikazana v tem jeziku.  Vse druge strani in prijavni komplet so v angleščini.  Tako je zato, ker zahtevamo, da so nominacije predložene v angleščini, da lahko v tem postopku presoje sodelujejo poslovni strokovnjaki z vsega sveta. Spodaj najdete kratek oris nagrad, zahtev za predložitev ter ugodnosti ob sodelovanju. Če se odločite, da bo vaša organizacija posredovala nominacije za nagrade, prosimo, upoštevajte, da morajo biti nominacije oddane v angleškem jeziku. 

O nagradah Stevie Awards for Great Employers

Nagrade Stevie Awards for Great Employers so edini program nagrad na svetu, ki prepoznava dosežke strokovnjakov na področju človeških virov in najboljših zaposlovalcev na svetu. Organizacija Stevie Awards, ki podeljuje nagrade, ima sedež v Združenih državah Amerike.   Organizirajo osem različnih tekmovanj za nagrade Stevie Awards, več o njih pa lahko preberete na www.StevieAwards.com.  Nagrada Stevie Awards je postala ena od najbolj priljubljenih nagrad na svetu.

Leta 2023 so bile nagrade Stevie za odlične delodajalce (Stevie Awards for Great Employers) podeljene organizacijam in posameznikom iz več kot 28 držav.  Za ogled seznama zmagovalcev iz leta 2023 kliknite tukaj.

Kategorije

Obstaja šest vrst kategorij nagrad, med katerimi lahko izbirate za nagrade Stevie Awards for Great Employers.  Če se odločite za sodelovanje, izberite kategorije, ki se ujemajo z dosežkom, za priznanje katerega si prizadeva vaša organizacija, in pripravite svoje nominacije skladno z navodili za te kategorije.  Med vrstami kategorij so na voljo tudi naslednje:

Seznam in opis kategorij je v kompletu za prijavo. 

V vseh petih kategorijah boste imeli možnost predložiti pisne odgovore na vprašanja oz. videoposnetek v dolžini do pet (5) minut, s katerim boste odgovorili na vprašanja.

Stiki

Nagrade Stevie Awards imajo zastopnike v mnogih državah. Ti zastopniki bodo posredovali informacije in organizacijam v posameznih državah pomagali pri sodelovanju v nagradah.

Če želite izvedeti, ali obstaja zastopnik v vaši državi, kliknite tukaj.

Stik z organizatorji lahko vzpostavite tudi prek naslednjega naslova:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA (ZDA)
Tel. št.: +1 703-547-8389
Št. faksa:+1 703-991-2397
E-pošta: help@stevieawards.com

 

Share