[Skip to Content]

IBA Montage

Pozivamo Vašu organizaciju da podnese nominacije za 2024 (Deveta godišnja) Stevie® Awards nagrade za odlične poslodavce (Stevie Awards for Great Employer), najveće svetsko priznanje za dostignuća ljudskih resursa, timova i profesionalaca i za nove proizvode i usluge, i dobavljače koji pomažu da se stvore odlična mesta za rad.

Ukoliko želite da dobijete materijal za prijavu, koji sadrži kompletna uputstva za pripremu i podnošenje prijave, ostavite ovde svoju imejl-adresu i poslaćemo Vam ga putem e-pošte. Imamo vrlo strogu politiku privatnosti i nećemo podeliti Vašu imejl-adresu ni sa kim, niti iz bilo kog razloga.

Ovo je jedina stranica na ovom veb sajtu koju ćete videti na ovom jeziku. Sve ostale stranice su na engleskom, kao i materijal za upis. To je zato što zahtevamo da se prijave podnose na engleskom jeziku, tako da poslovni stručnjaci iz celog sveta mogu da učestvuju u postupku ocenjivanja. Sledi kratak pregled nagrada, uslova za prijavljivanje i prednosti učešća. Ako odlučite da Vaša organizacija dostavi nominacije za nagrade, imajte na umu da Vaše nominacije moraju biti pripremljene na engleskom jeziku. 

O nagradama Stevie Awards for Great Employers

Nagrade Stevie Awards for Great Employers su jedini globalni program na svetu koji priznaje dostignuća profesionalaca u oblasti ljudskih resursa i najboljih poslodavaca na svetu. Organizacija Stevie Awards, koja uručuje nagrade, nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama. Oni su organizatori osam različitih Stevie Awards takmičenja, o kojima možete da se informišete na www.StevieAwards.com. Trofej Stevie Award postao je jedna od najpoželjnijih nagrada na svetu.

U 2023. godini Stevie Awards nagrade za odlične poslodavce (Stevie Awards for Great Employers) dodeljena je organizacijama i individuama iz više od 28 nacija.  Kliknite ovde da biste videli listu dobitnika u 2023. godini.

Kategorije

Postoji šest vrsta nagradnih kategorija iz kojih se bira u nagrađivanju Stevie Awards for Great Employers. Ukoliko se odlučite da učestvujete, izabraćete kategorije koje odgovaraju dostignućima za koje Vaša organizacija želi da dobije priznanje, i pripremićete svoju prijavu u skladu sa uputstvima za te kategorije. Među dostupnim vrstama kategorija nalaze se sledeće:

Spisak i opis kategorija nalaze se u materijalu za prijavu. 

U svim kategorijama imaćete mogućnost da date pismene odgovore na pitanja ili video u trajanju do pet (5) minuta koji odgovara na pitanja.

Kontakti

Stevie Awards ima predstavnike u mnogim zemljama. Ti predstavnici će podeliti informacije i pomoći će organizacijama u tim zemljama u prijavljivanju za nagrade.

Da biste utvrdili da li postoji predstavnik u vašoj zemlji, kliknite ovde.

Takođe možete da stupite u kontakt sa organizatorima na sledećoj adresi:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Telefon: +1 703-547-8389
faks: +1 703-991-2397
E-pošta: help@stevieawards.com

Share