[Skip to Content]

IBA Montage

Invităm organizația dvs. să transmită nominalizările pentru Premiile Stevie® pentru Marii Angajatori ai anului 2024 (Stevie Awards for Great Employers) (a IX-a Anuală), premii de top din lume pentru realizări în materie de resurse umane, echipe și profesioniști, precum și noile produse, servicii și furnizori, care ajută la crearea și stimularea locurilor excelente de muncă.

Dacă doriți să primiți setul de înscriere, care conține instrucțiuni complete despre cum să pregătiți și să transmiteți nominalizările dvs., completați aici adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite acest set prin e-mail. Avem o politică de confidențialitate deosebit de strictă și nu vom partaja adresa dvs. de e-mail cu nimeni altcineva, pentru niciun motiv.

Aceasta este singura pagină pe care o veți vizualiza în această limbă pe acest site web. Toate celelalte pagini sunt în limba engleză, la fel ca și setul de înscriere. Setul este în limba engleză deoarece dorim ca nominalizările să fie transmise în limba engleză, astfel încât profesioniștii din domeniul afacerilor din întreaga lume să poată participa la procesul de jurizare. Următoarele reprezintă o scurtă prezentare a premiilor, cerințelor de depunere și a beneficiilor de participare. Dacă decideți că organizația dvs. va transmite nominalizări pentru premii, nu uitați că nominalizările dvs. trebuie să fie formulate în engleză.

Despre Stevie Awards for Great Employers

Premiile Stevie Awards for Great Employers reprezintă singurul program de premii la nivel mondial care recunoaște profesioniștii din domeniul resurselor umane și cei mai buni angajatori din lume. Organizația Stevie Awards, care decernează premiile, are sediul în Statele Unite. Aceștia sunt organizatori pentru opt competiții Stevie Awards diferite, despre care puteți afla mai multe accesând adresa www.StevieAwards.com. Trofeul Stevie Award a devenit unul dintre cele mai râvnite premii internaționale.

În anul 2023, Premiile Stevie pentru Marii Angajatori (Stevie Awards for Great Employers) au fost acordate organizațiilor și persoanelor din peste 28 de țări. Faceți clic aici pentru a accesa lista câștigătorilor din cadrul ediției din 2023.

Categorii

Există șase tipuri de categorii de premii din care puteți alege în cadrul premiilor Stevie Awards for Great Employers. Dacă decideți să participați, veți alege categoriile care corespund realizărilor pentru care dorește să fie recunoscută organizația dvs. și veți pregăti nominalizările dvs. în funcție de instrucțiunile pentru categoriile respective. Printre tipurile de categorii disponibile se află și următoarele:

O listă și descriere a categoriilor ce se află în kitul de înscriere.

În toate categoriile veți avea opțiunea de a oferi răspunsuri scrise la întrebări sau un videoclip cu o durată de până la cinci (5) minute prin care răspundeți la întrebări.

Date de contact

Organizația Stevie Awards are reprezentanți în multe țări. Acești reprezentanți vor distribui informații și vor ajuta organizațiile din țară să participe pentru câștigarea premiilor.

Pentru a afla dacă există vreun reprezentant în țara dvs., faceți clic aici.

De asemenea, puteți contacta organizatorii la următoarea adresă:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA (SUA)
Telefon: +1 703-547-8389
Fax: +1 703-991-2397
E-mail: help@stevieawards.com

Share