[Skip to Content]

IBA Montage

Vi inviterer din organisasjon til å sende inn nominasjoner til 2024 (niende årlig) Stevie® Awards for flotte arbeidsgivere (Stevie® Awards for Great Employers), verdens førsteklasses heder for oppnåelser innen menneskelige ressurser, team og profesjonelle, nye produkter og tjenester og leverandører som hjelper til med å lage og drive flotte arbeidsplasser.

Dersom du ønsker å motta startsettet med alle instrukser om hvordan du skal forberede og sende inn dine nominasjoner, så ber vi deg om å legge inn din e-post adresse her, så sender vi deg det via e-post.  Vi har veldig strenge personvernregler og vil ikke dele din e-post adresse med andre, uansett årsak.

Dette er den eneste siden på dette nettstedet som du vil finne på dette språket.  Alle andre sider er på engelsk, det samme gjelder startpakken.  Dette er fordi vi krever at nominasjoner sendes inn på engelsk, slik at profesjonelle forretningsfolk over hele verden kan delta i bedømmelseprosessen.  Her følger et kort utkast for disse awards og fordelene ved å delta.  Dersom du bestemmer deg for at din organisasjon vil sende inn nominasjoner, så må du huske at nominasjonene må forberedes på engelsk.

Om Stevie Awards for Great Employers

Stevie Awards for Great Employers anerkjenner oppnåelser for profesjonelle innen menneskelige ressurser og verdens beste ansatte globalt. Stevie Awards organisasjonen som presenterer disse awards er lokalisert i USA. De organiserer åtte forskjellige Stevie Awards konkurranser, som du kan lese om på www.StevieAwards.com. Stevie Award trofeet har blitt en av verdens mest ettertraktede priser.

I 2023 ble Stevie Awards for flotte arbeidsgivere (Stevie® Awards for Great Employers) gitt til organisasjoner og personer fra mer enn 28 land.  Klikk her for å se en liste med vinnere i 2023 utgaven.

Kategorier

Det finnes seks typer award kategorier å velge mellom i Stevie Awards for Great Employers.  Hvis du velger å delta, så vil du velge kategoriene som matcher prestasjonene som din organisasjon ser etter anerkjennelse for, og forbereder dine nominasjoner iht. instruksene for disse kategoriene.  Blant kategoriene som er tilgjengelig er følgende:

En liste og beskrivelse av kategoriene finnes i startpakken. 

I alle kategorier vil du ha muligheten til å svare skriftlig på spørsmålene eller lage en video med inntil fem (5) minutters lengde for å svare på spørsmålene.

Grunner for at din organisasjon bør sende inn nominasjoner

Vi har satt sammen en liste med 10 årsaker hvorfor din organisasjon bør sende inn nominasjoner til disse awards. Se listen her.

Kvalifikasjoner

Alle organisasjoner i verden kan delta. 2024 Stevie Awards for flotte arbeidsgivere (Stevie® Awards for Great Employers) vil anerkjenne prestasjonene til organisasjoner og personer fra 1. januar 2022.

Påmeldingsfrister

Det finnes tre frister for registrering. 24. april er den tidlige fristen som gir rabatterte inngangsavgifter. 22. mai er endelig frist. Sene søknader aksepteres inntil 26. juni ved å betale et forsinkelse gebyr.

Påmeldingsgebyr

Nominasjoner i de fleste kategorier krever at det betales et påmeldingsgebyr, men enkelte kategorier er gratis.  Påmeldingsgebyrer nevnes i startpakken. Betalinger må gjøres i US dollars, enten med kredittkort, sjekk i en US bank eller bankoverføring.

Kontakter

Stevie Awards har representanter i mange land. Disse representantene vil gi informasjon og hjelp til organisasjoner i landet for å delta i disse awards.

For å se om det finnes noen representanter i ditt land, klikk her.

Du kan også kontakte organisatoren på følgende adresse:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Phone: +1 703-547-8389
Fax: +1 703-991-2397
Email: help@stevieawards.com

Share