[Skip to Content]

IBA Montage

Tisztelettel kérjük szervezetét, hogy küldje be nevezéseit a 2024-es (9. éves) Stevie®-díjak a Nagyszerű Munkavállalók számára (Stevie® Awards for Great Employers) programba, amely a HR-es eredményeket, csapatokat és szakembereket, illetve a új termékeket és szolgáltatásokat, illetve beszállítókat jutalmazza, akik segítenek megteremteni és működtetni a nagyszerű munkahelyeket.

Amennyiben szeretné megkapni a jelentkezési csomagot, amely tartalmazza a jelölések előkészítésére és beküldésére vonatkozó utasításokat, adja meg e-mail címét, és e-mailben elküldjük a csomagot. Nagyon szigorú adatvédelmi irányelveink vannak, melyeknek megfelelően senkivel, semmilyen okból nem osztjuk meg e-mail címét.

Ez az egyetlen oldal ezen a weboldalon, amelyet ezen a nyelven tud megtekinteni. A többi oldal a jelentkezési csomaghoz hasonlóan angol nyelvű. Ennek oka, hogy a nevezéseket angol nyelven szeretnénk megkapni, mivel a világ számos pontján tevékenykedő szakemberek vesznek részt az elbírálási folyamatban. A következőkben röviden bemutatjuk a díjat, részletezzük a jelentkezési követelményeket, illetve a részvétel előnyeit. Amennyiben úgy dönt, vállalata nevezéseket küld be a díjra, ne feledje, hogy a nevezéseket angol nyelven kell elkészíteni.

A Stevie-díjak a Kiváló Munkáltatók számára (Stevie Awards for Great Employers) programról

A Stevie-díjak a Kiváló Munkáltatók számára (Stevie Awards for Great Employers) program a világ egyetlen globális díjazási programja, amely a humánerőforrás szakembereket és a világ legjobb munkáltatóit ismeri el. A díjakat átadó Stevie Awards szervezetet az Egyesült Államokban alapították. A szervezet nyolc különböző Stevie Awards (Stevie-díj) versenyt szervez, melyekről a következő linkre kattintva tudhat meg többet: www.StevieAwards.com. A Stevie-díj trófeája a világ egyik leginkább áhított díja.

2023-ban a Stevie-díjak a Nagyszerű Munkavállalók számára (Stevie Awards for Great Employers) program több mint 28 országból érkező szervezetet és egyént díjazott. Kattintson ide a 2023. évi nyertesek teljes listájának megtekintéséhez.

Kategóriák

A Stevie-díjak a Kiváló Munkáltatók számára (Stevie Awards for Great Employers) programban hat díjazási kategória közül választhat. Ha szeretne részt venni, válassza azokat a kategóriákat, amelyek a leginkább megfelelnek az Ön szervezete által elért eredményeknek, és az adott kategóriák előírásainak megfelelően állítsa össze jelentkezését. A következő kategóriák közül választhat:

A kategóriák listáját és leírását megtalálja a jelentkezési csomagban.

Az összes kategóriában lehetőség van írásban válaszolni, vagy egy maximum öt (5) perc hosszúságú videóban választ adni a kérdésekre.

Kapcsolat

A Stevie Awards program kapcsolattartói számos országban elérhetőek. Képviselőink megosztják az információkat, és segítenek a szervezeteknek a versenyben való részvétel során.

Ha szeretné megtudni, az Ön országában dolgozik-e kapcsolattartónk, akkor kattintson ide.

A következő címen is kapcsolatba léphet a szervezőkkel.

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Telefon: +1 703-547-8389
Fax: +1 703-991-2397
E-mail: help@stevieawards.com

Share