[Skip to Content]

IBA Montage

Kutsumme organisaatiosi lähettämään ehdotuksia vuoden 2024 (yhdeksäs vuosi) Stevie-palkinnot hienoille työntekijöille (Stevie® Awards for Great Employers) -tunnustuksia varten. Kyseessä ovat maailman suurimmat kunniamaininnat henkilöstösaavutuksille, tiimeille, ammattilaisille, uusille tuotteille ja palveluille sekä toimittajille, jotka auttavat luomaan ja pitämään toiminnassa hyviä työpaikkoja.

Jos haluat saada ilmoittautumispaketin täydellisten valmistelu- ja hakuohjeiden kanssa, lähetä sähköpostiosoitteesi tähän osoitteeseen ja lähetämme sen sinulle sähköpostitse. Yksityisyyspolitiikkamme on erityisen tiukka emmekä luovuta sähköpostitietojasi kenellekään muulle mistään syystä.

Tämä on ainut sivu näillä verkkosivulla, jotka näet tällä kielellä. Kaikki muut sivut ovat englanniksi, kuten myös ilmoittautumispaketti. Syy tähän on, että vaadimme hakemukset englanniksi, jotta liiketoiminnan ammattilaiset voivat maailmanlaajuisesti osallistua arviointiprosessiin. Seuraavana löydät lyhyen yhteenvedon kilpailusta, osallistumisvaatimuksista sekä osallistumisen hyödyistä. Jos päätät, että organisaatiosi lähettää hakemuksen kilpailuun, muista, että hakemusten pitää olla englanniksi.

Tietoa Stevie Awards for Great Employers -kilpailusta

Stevie Awards for Great Employers on ainoa maailmanlaajuinen kilpailu, jossa palkitaan henkilöstöpalvelujen ammattilaiset ja maailman parhaimmat työntekijät. Palkinnot esittelevän Stevie Awards -organisaation kotipaikka on Yhdysvalloissa. Organisaatio järjestää kahdeksan eri Stevie Awards -kilpailua, joista saat lisätietoa osoitteesta www.StevieAwards.com. Stevie Award -palkinnosta on tullut yksi maailman tavoitelluimmista palkinnoista.

Vuonna 2023, Stevie-palkinnot hienoille työntekijöille (Stevie Awards for Great Employers) myönnettiin organisaatioille ja henkilöille yli 28:ssa maassa. Napsauta tästä nähdäksesi kaikki vuoden 2023 voittajat.

Luokat

Stevie Awards for Great Employers -kilpailussa on valittavana kuusi eri palkintoluokkaa. Jos päätät osallistua kilpailuun, valitse yrityksesi tavoitteisiin sopivat luokat ja valmistele hakemuksesi näiden luokkien ilmoittautumisohjeiden mukaan. Valittavia luokkia ovat muun muassa: 

Luokat ja niiden kuvaukset löytyvät ilmoittautumispaketista. 

Kaikissa luokissa voit lähettää kirjalliset vastaukset kysymyksiin tai korkeintaan viiden (5) minuutin pituisen kysymyksiin vastaavan videon.

Miksi organisaatiosi kannattaa lähettää hakemus kilpailuun

Olemme laatineet 10 hyvää syytä, miksi organisaatiosi kannattaa lähettää hakemus kilpailuun.  Katso lista tästä.

Osallistumisvaatimukset

Mikä tahansa maailman organisaatio voi osallistua. Vuoden 2024 Stevie-palkinnot hienoille työntekijöille (Stevie Awards for Great Employers) antavat tunnustusta organisaatioiden ja henkilöiden saavutuksille alkaen 1. tammikuuta 2022.

Osallistumisaika

Rekisteröitymisen määräaikoja on kolme. 24. huhtikuuta on ennakkohakuaika, johon saakka osallistumismaksut ovat edullisempia. 22. toukokuuta on lopullinen määräaika. Myöhästyneitä hakemuksia hyväksytään 26. kesäkuuta saakka, mutta näistä peritään myöhästymismaksu.

Osallistumismaksut

Useimpiin luokkiin osallistuminen vaatii osallistumismaksun maksamista, mutta joihinkin luokkiin osallistuminen on maksutonta. Kaikki osallistumismaksut on kirjattu osallistumispakettiin. Maksuvaluutta on US-dollari ja se suoritetaan joko luottokortilla, sekillä US-pankille tai tilisiirrolla.

Yhteystiedot  

Stevie Awards -kilpailulla on edustajia monissa maissa. Edustajat antavat tietoa ja auttavat organisaatioita omassa maassa kilpailuun osallistumisessa.
Katso, löytyykö maastasi edustajaa klikkaamalla tästä.

Voit ottaa yhteyttä järjestäjiin myös seuraavassa osoitteessa:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Puhelin: +1 703-547-8389
Faksi: +1 703-991-2397
Sähköposti: help@stevieawards.com

Share