[Skip to Content]

IBA Montage

We nodigen uw organisatie uit om nominaties in te dienen voor de 2024 (negende jaar) Stevie® Awards for Great Employers, 's werelds hoogste onderscheidingen voor prestaties op het gebied van human resources, teams en professionals, en de nieuwe producten en diensten, en leveranciers, die helpen bij het creëren en rijden geweldige plekken om te werken.

Als u het inschrijvingspakket wilt ontvangen, met volledige instructies over de voorbereiding en inzending van uw nominaties, vul dan hier uw e-mailadres in en wij zullen het pakket naar u doorsturen. We hebben een zeer strikt privacybeleid en zullen uw e-mailadres om welke reden dan ook niet met anderen delen.

Dit is de enige pagina op deze website die u in deze taal zult zien. Alle andere pagina's zijn in het Engels, evenals de inschrijvingskit. Dit komt omdat nominaties in het Engels moeten worden ingediend, zodat business professionals over de hele wereld kunnen deelnemen aan het beoordelingsproces. Hieronder volgt een kort overzicht van de awards, de inschrijvingsvoorwaarden en de voordelen van deelname. Als u beslist dat uw organisatie nominaties voor de awards zal indienen, vergeet dan niet dat uw nominaties in het Engels opgesteld moeten worden.

Over de Stevie Awards for Great Employers

De Stevie Awards for Great Employers zijn het enige wereldwijde onderscheidingsprogramma dat professionals op het vlak van human resources en 's werelds beste werkgevers erkent. De Stevie Awards-organisatie, die de prijzen uitreikt, is gevestigd in de Verenigde Staten. Ze zijn de organisatoren van acht verschillende Stevie Awards-wedstrijden, waarover u meer kunt lezen op www.StevieAwards.com. De Stevie Award-trofee is één van de meest begeerde prijzen ter wereld geworden.

In 2023 werden Stevie Awards for Great Employers uitgereikt aan organisaties en individuen uit meer dan 28 landen. Klik hier voor een overzicht van de winnaars van editie 2023.

Categorieën

Er zijn zes soorten awardcategorieën om uit te kiezen in de Stevie Awards for Great Employers. Als u ervoor kiest om deel te nemen, kiest u de categorieën die overeenkomen met de prestaties waarvoor uw organisatie wil worden erkend en bereidt u uw nominaties voor volgens de instructies voor die categorieën. De volgende soorten categorieën zijn beschikbaar:

Een lijst en een beschrijving van de categorieën vindt u in de inschrijvingskit.

In alle categorieën hebt u de mogelijkheid om schriftelijke antwoorden op de vragen te geven, of een video van maximaal vijf (5) minuten lang die de vragen beantwoordt in te dienen.

Redenen waarom uw organisatie nominaties zou moeten inzenden

We hebben een lijst samengesteld met 10 redenen waarom uw organisatie nominaties zou moeten inzenden voor de awards. Bekijk de lijst hier.

Geschiktheid

Elke organisatie ter wereld kan deelnemen. De 2024 Stevie Awards for Great Employers erkennen de prestaties van organisaties en individuen vanaf 1 januari 2022.

Deadlines voor inschrijvingen

Er zijn drie registratiedeadlines. 24 april is de vroege deadline, met korting op de toegangsprijzen. 22 mei is de uiterste deadline. Late inschrijvingen worden geaccepteerd tot 26 juni tegen betaling van een te late inschrijving.

Inschrijvingskosten

Een nominatie in de meeste categorieën vereist de betaling van een inschrijvingskost, maar er zijn enkele categorieën waarvoor u zich gratis kunt inschrijven. Vereiste inschrijvingskosten worden vermeld in de inschrijvingskit. Betalingen moeten worden gedaan in Amerikaanse dollars, per creditcard, een cheque getrokken op een Amerikaanse bank of overschrijving.

Contactpersonen

De Stevie Awards hebben vertegenwoordigers in vele landen. Deze vertegenwoordigers zullen informatie verspreiden en organisaties in hun land helpen om deel te nemen aan de awards.

Om te zien of er een vertegenwoordiger in uw land is, kunt u hier klikken.

U kunt ook contact opnemen met de organisators op het volgende adres:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Telefoon: +1 703-547-8389
Fax: +1 703-991-2397
E-mail: help@stevieawards.com

 

 

Share