[Skip to Content]

IBA Montage

Vi inviterer din organisation til at indsende nomineringer til 2024 (Ninth Annual) Stevie® Awards for Great Employers, verdens største hæder for præstationer inden for HR, såvel som for teams og fagfolk og de nye produkter, tjenester og leverandører, der hjælper med at skabe og drive fantastiske arbejdspladser.

Hvis du gerne vil modtage tilmeldingssættet med komplette instruktioner til hvordan du forbereder og indsender dine nomineringer, bedes du indsende din e-mailadresse her, og så sender vi det til dig via e-mail.  Vi har en meget striks privatlivspolitik og vil ikke dele din e-mailadresse med nogen andre, uanset årsagen.

Dette er den eneste side på websitet, som du vil se på dette sprog.  Alle andre sider er på engelsk, lige som tilmeldingssættet. Dette skyldes at vi kræver at nomineringer indsendes på engelsk, så erhvervsfok i hele verden kan deltage i bedømmelsesprocessen.  Det følgende er en kort skitsering af priserne, kravene i forbindelse med indsendelse og fordelene ved at deltage.  Hvis du beslutter at din organisation vil indsende nomineringer til prisuddelingen skal du huske at dine nomineringer skal forberedes på engelsk.

Om Stevie Awards for Great Employers

Stevie Awards for Great Employers er det eneste globale prisuddelingsprogram, der anerkender fagfolk inden for HR samt verdens bedste arbejdsgivere. Stevie Awards-organisationen, som præsenterer priserne, er baseret i USA.   De er arrangører af otte forskellige Stevie Awards-konkurrencer, som du kan få mere at vide om på www.StevieAwards.com.  Stevie Awards-trofæet har opnået status som en af verdens mest eftertragtede priser.

I 2023 blev Stevie® Awards for fremragende arbejdsgivere (Stevie Awards for Great Employers) tildelt til organisationer og individer fra mere end 28 nationer.  Klik her for at se en liste over vinderne i 2023-udgaven.

Kategorier

Der er seks typer af priskategorier at vælge imellem i Stevie Awards for Great Employers.  Hvis du vælger at deltage, skal du vælge de kategorier som matcher de præstationer som din organisation gerne vil anerkendes for og forberede dine nomineringer i henhold til instruktionerne for disse kategorier.  Bland de tilgængelige kategorier er de følgende:

En liste over og beskrivelse af kategorierne findes i tilmeldingssættet. 

I samtlige kategorier vil du have mulighed for at give skriftlige svar på spørgsmålene, eller at forberede en video på op til fem (5) minutters længde, der besvarer spørgsmålene.

Grunde til at din organisation bør indsende nomineringer

Vi har udarbejdet en liste over 10 grunde til hvorfor din organisation bør indsende nomineringer til prisuddelingen. Gennemgå listen her.

Kvalifikationer

Samtlige organisationer i hele verden kan deltage. Stevie® Awards for fremragende arbejdsgivere (Stevie Awards for Great Employers) i 2024 vil anerkende præstationer blandt organisationer og individer fra den 1. januar, 2022.

Deadlines for tilmelding

Der er tre deadlines for tilmelding. Den. 24. april er den tidlige deadline mod et nedsat tilmeldingsgebyr. Den 22. maj er den endelige deadline. Sene tilmeldinger modtages indtil den 26. juni mod betaling af et gebyr for sen tilmelding.

Tilmeldingsgebyrer

I de fleste kategorier kræver en nominering betaling af et tilmeldingsgebyr, men der findes kategorier som du kan deltage i gratis.  Evt. påkrævede tilmeldingsgebyrer er anført i tilmeldingssættet. Betalinger skal falde i US Dollars, enten via kreditkort, en check fra en amerikansk bank eller via bankoverførsel.

Kontaktpersoner

Stevie Awards har repræsentanter i mange lande. Disse repræsentanter vil udsende information og hjælpe organisationer i deres land med at deltage i prisuddelingen.

For at se om der findes en repræsentant i dit land bedes du klikke her.

Du kan også kontakte arrangørerne på følgende adresse:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Telefon: +1 703-547-8389
Fax: +1 703-991-2397
Email: help@stevieawards.com

Share