[Skip to Content]

IBA Montage

Pozivamo vašu organizaciju da pošalje nominacije za (devetu) nagradu Stevie® Awards za najbolje poslodavce (Stevie® Awards for Great Employers) za 2024. godinu. Najveća svjetska priznanja za postignuća na polju ljudskih resursa, timova i profesionalaca te za nove proizvode i usluge te dobavljače koji pomažu u postizanju i poticanju izvanrednih radnih mjesta.

Želite li primiti komplet za prijavu, s potpunim uputama o tome kako možete pripremiti i poslati svoje nominacije, navedite ovdje svoju adresu e-pošte i poslat ćemo vam poruku sa svim informacijama koje trebate.  Naša pravila privatnosti su stroga, a to znači da vašu adresu e-pošte nećemo otkrivati nikome, ni iz kojeg razloga.

Ovo je jedina stranica ove web-lokacije koju ćete vidjeti na ovom jeziku.  Sve ostale stranice su na engleskom, kao i komplet za prijavu.  Razlog je zahtjev da nominacije budu poslane na engleskom, kako bi poslovni stručnjaci iz cijeloga svijeta mogli sudjelovati u procesu ocjenjivanja.  U nastavku se ukratko opisuju nagrade, zahtjevi za predaju i koristi sudjelovanja.  Ako odlučite da će vaša organizacija predati nominacije za nagrade, upamtite da svoje nominacije trebate pripremiti na engleskom jeziku.

O nagradi Stevie Awards for Great Employers

Nagrada Stevie Awards for Great Employers jedini je globalni program nagrada koji odaje priznanje profesionalcima u polju ljudskih resursa i najboljim zaposlenicima na svijetu. Organizacija  Stevie Awards, koja predstavlja nagrade, ima sjedište u SAD-u.   Oni su organizatori sedam različitih Stevie Awards natjecanja, o kojima možete više saznati na www.StevieAwards.com.  Stevie Award pehar postao je jedna od najatraktivnijih nagrada u svijetu.

U 2023. godini nagrade Stevie Awards za najbolje poslodavce (Stevie Awards for Great Employers) dodijeljene su organizacijama i pojedincima iz preko 28 država. Kliknite ovdje da bi se prikazao popis dobitnika nagrada za 2023. godinu.

Kategorije

Postoji šest tipova kategorija nagrade koje se mogu odabrati u okviru nagrada Stevie Awards for Great Employers.  Odaberete li sudjelovati, trebate odabrati kategorije koje odgovaraju postignućima za koja bi vaša organizacija mogla primiti priznanje, a zatim pripremite svoje nominacije u skladu s uputama za te kategorije.  Dostupne su razne kategorije, primjerice:

Popis i opis kategorija nalaze se u kompletu za prijavu.  

U svim kategorijama imat ćete mogućnost pružiti pisane odgovore na pitanja ili predati videozapis u trajanju od pet (5) minuta koji odgovara na pitanja.

Kontakti

Organizacija The Stevie Awards ima predstavnike u mnogim zemljama. Ti predstavnici prenosit će informacije i pomagati organizacijama u zemlji da sudjeluju u natjecanju za ove nagrade.

Kako biste utvrdili imali li predstavnika u vašoj zemlji, kliknite ovdje.

Također možete kontaktirati s organizatorima putem sljedeće adrese:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA (SAD)
Telefon: +1 703-547-8389
Faks: +1 703-991-2397
E-pošta: help@stevieawards.com 

 

 

Share