[Skip to Content]

IBA Montage

Convidem la vostra organització a presentar candidatures a la (novèns anuals) dels Premis Stevie® per Grans Empresaris (Stevie® Awards for Great Employers) de 2024, les distincions més importants a nivell mundial dels mèrits dels equips i professionals en l’àmbit dels Recursos Humans, i també dels nous productes i serveis, i proveïdors d’aquest àmbit que ajuden a crear i dirigir fantàstics llocs de treball.

Si vós desitgeu rebre el dossier d’inscripció, en el que s’hi inclouen totes les instruccions sobre com preparar i presentar les candidatures, introduïu la vostra adreça de correu electrònic ací i nosaltres els hi enviarem.  Tenim una política de privacitat molt estricta i no compartirem la vostra adreça de correu electrònic amb ningú més, per cap motiu.

Aquesta és l’única pàgina d'aquest lloc web que trobarà en aquesta llengua.  Totes les altres pàgines estan en anglès, tal com el dossier d’inscripció.  El motiu és que nosaltres exigim que les candidatures es presentin en anglès perquè els professionals de negocis d’arreu del món puguin participar en el procés d'avaluació. Seguidament exposem un breu resum dels guardons, els requisits de presentació i les avantatges de participar-hi.  Si decidiu que la vostra organització presentarà nominacions als guardons, recordeu que les vostres nominacions s’han de preparar en anglès.

Sobre els Stevie Awards for Great Employers

Els Stevie Awards for Great Employers són l’únic programa de guardons internacional que fa un reconeixement dels professionals de l’àmbit dels recursos humans i dels millors empresaris del món. L’organització dels Stevie Awards que presenta els premis té la seva seu als Estats Units. És l’organitzador de vuit certàmens diferents dels Stevie Awards, sobre els quals en podeu obtenir informació aquí www.StevieAwards.com. El trofeu del Stevie Award ha esdevingut un dels premis més cobejats del món.

El 2023, els Premis Stevie per Grans Empresaris (Stevie Awards for Great Employers) es van entregar a organitzacions i persones de més de 28 nacions.  Feu clic ací per veure una llista dels guanyadors de l'edició de 2023.

Categories

Hi ha sis tipus de categories de premi per escollir dins dels Stevie Awards for Great Employers.  Si vós decidiu participar-hi, escollireu les categories que coincideixin amb els mèrits per els quals voleu que es reconegui la vostra organització, i preparareu les candidatures seguint les instruccions per a les categories pertinents.  A continuació, les classes de categories disponibles:

Al dossier d’inscripció hi ha una llista i la descripció de les categories. 

En totes les categories tindreu l’opció de facilitar respostes per escrit a les preguntes, o un vídeo de fins a cinc (5) minuts de llargada que respongui a les preguntes.

Contactes

Els Stevie Awards tenen representants en molts països. Aquests representants distribuiran informació i ajudaran les organitzacions del país a participar en el premis.

Per saber si hi ha algun representant al vostre país, feu clic aquí.

També podeu posar-vos en contacte amb els organitzadors a la següent adreça:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA (EUA)
Telèfon: +1 703-547-8389
Fax: +1 703-991-2397
Adreça de correu electrònic: help@stevieawards.com

Share