[Skip to Content]

IBA Montage

Каним Вашата организация да изпрати номинации за 2024 г. (деветата година) за Наградите Stevie® Awards за най-добри работодатели (Stevie® Awards for Great Employers), които удостояват с най-високата чест в света постижения, екипи и професионалисти, доставчици, както и нови продукти и услуги в сферата на човешките ресурси, които помагат да създадат и мотивират отлична работна атмосфера.

Ако желаете да получите входящия комплект, който включва пълните инструкции за това как да подготвите и подадете Вашите номинации, предоставете адреса на електронната си поща тук и ние ще Ви го изпратим по имейл. Имаме много строга политика за поверителност и няма да споделим адреса на електронната Ви поща с никой друг, по каквато и да е причина.

Това е единствената страница на този уебсайт, която ще видите на дадения език. Всички останали са на английски, както и входящия комплект. Това е така, защото изискваме всички номинации да бъдат подадени на английски, за да могат бизнес професионалисти от цял свят да участват в съдийския процес. Следващите редове съдържат кратко описание на наградите, изискванията за подаване и ползите от участието.  Ако решите Вашата организация да подаде номинации за наградите, не забравяйте, че номинациите трябва да се изготвят на английски език.

Относно Stevie Awards for Great Employers

Наградите Stevie Awards for Great Employers са единствените в целия свят, с които се отличават постиженията на професионалистите в областта на човешките ресурси и най-добрите работодатели в света. Организацията Stevie Awards, която ги връчва, се намира в Съединените щати. Тя провежда осем различни конкурси за Stevie Awards, за които може да прочетете по-подробно на www.StevieAwards.com. Статуетката на Stevie Awards се превърна в едно от най-желаните отличия в света.

През 2023 г., наградите Stevie Awards за най-добри работодатели (Stevie Awards for Great Employers) бяха връчени на организации и физически лица от над 28 държави. Кликнете тук, за да видите списък с победителите за 2023 г.

Категории

Има шест вида категории, от които да избирате за Stevie Awards for Great Employers.  Ако решите да участвате, Вие ще изберете тези, които съответстват на постиженията, за които организацията Ви иска да признае, и ще подготвите Вашите номинации в съответствие с инструкциите към тези категории. Сред наличните видове са следните:

Във входящия комплект е предоставен списък и описание на категориите.

Във всички категории разполагате с възможността да предоставите писмени отговори на въпросите или видео клип с дължина до пет (5) минути, който съдържа отговорите.

Данни за връзка

Stevie Awards имат представители в много страни. Те разпространяват информация и помагат на организациите в страната да участват в наградите.

За да разберете дали има представител във Вашата страна, кликнете тук.

Може да се свържете с организаторите на следния адрес:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Телефон: +1 703-547-8389
Факс: +1 703-991-2397
Ел. поща: help@stevieawards.com

 

Share