[Skip to Content]

IBA Montage

Pozivamo vašu organizaciju da pošalje nominacije za (devetu takve vrste) nagradu Stevie® Awards za najbolje poslodavce (Stevie® Awards for Great Employers) za 2024. godinu. Najveća svjetska priznanja za postignuća u području ljudskih resursa, timova i profesionalaca i za nove proizvode i usluge i dobavljače koji pomažu u postizanju i poticanju izvanrednih radnih mjesta.

Ako želite da dobijete komplet za prijavu, s potpunim uputstvima o tome kako da pripremite i pošaljete svoje nominacije, pošaljite ovdje svoju e-mail adresu i mi ćemo vam poslati komplet putem e-maila. Imamo veoma strogu politiku privatnosti i nećemo dijeliti vašu e-mail adresu s bilo kim drugim, iz bilo kojeg razloga.

Ovo je jedina stranica na ovoj web stranici koju ćete vidjeti na ovom jeziku. Sve ostale stranice su na engleskom jeziku, kao i komplet za prijavu. Razlog tome je što zahtijevamo da se nominacije šalju na engleskom jeziku, kako bi poslovni stručnjaci iz cijelog svijeta mogli sudjelovati u procesu procjenjivanja.  U nastavku se ukratko opisuju nagrade, zahtjevi za predaju i koristi sudjelovanja.  Ako odlučite da će vaša organizacija predati nominacije za nagrade, upamtite da svoje nominacije trebate pripremiti na engleskom jeziku.

O nagradi Stevie Awards for Great Employers

Nagrada Stevie Awards for Great Employers jedini je globalni program nagrada koji odaje priznanje profesionalcima u polju ljudskih resursa i najboljim zaposlenicima na svijetu. Organizacija Stevie Awards, koja predstavlja nagrade, nalazi se u Sjedinjenim Državama. Oni su organizatori osam različitih takmičenja za nagrade Stevie Awards, o kojima možete saznati na www.StevieAwards.com. Trofej Stevie Award postao je jedna od najpoželjnijih nagrada na svijetu.

U 2023. godini nagrade Stevie Awards za najbolje poslodavce (Stevie Awards for Great Employers) dodijeljene su organizacijama i pojedincima iz više od 28 država. Kliknite ovdje za prikazivanje popisa dobitnika nagrada za 2023. godinu.

Kategorije

Postoji šest tipova kategorija nagrade koje se mogu odabrati u okviru nagrada Stevie Awards for Great Employers.  ko odlučite da sudjelujete, bit ćete odabrani za kategorije koje odgovaraju dostignućima za koje vaša organizacija želi da bude priznata i da pripremite svoje nominacije u skladu sa uputstvima za te kategorije. Sljedeće kategorije se nalaze među tipovima dostupnih kategorija:

Lista i opis kategorija u prijavnom paketu. 

U svim kategorijama imat ćete mogućnost podnijeti pisane odgovore na pitanja ili predati videozapis u trajanju od pet (5) minuta koji odgovara na pitanja.

Kontakti

Nagrade Stevie Awards imaju predstavnike u mnogim zemljama. Ti predstavnici će podijeliti informacije i pomoći organizacijama u zemlji da učestvuju u Nagradama.

Kako biste utvrdili da li u Vašoj zemlji ima predstavnik, kliknite ovdje.

Možete kontaktirati i organizatore na sljedeću adresu:

The Stevie Awards
10560 Main Street, Suite 519
Fairfax, Virginia 22030, USA
Tel: +1 703-547-8389
Fax: +1 703-991-2397
E-mail: help@stevieawards.com

Share